Látvány lejtője

Stúdiónk által tervezett nem mindennapi épület életre kelti a Padi-hegyet, különlegesen izgalmas célpontot hozva létre a borkedvelők és az építészet rajongói számára.

Csúcs ez a látvány - Kékestető.

A jól ismert Sauska borászatmely csaknem két évtizede a villányi és a tokaji borvidék egyik vezető borászata, most új birtokközpont és egy modern üzem építésén dolgozik. A tervezési terület a Padi-hegy, ahol a tájat egyértelműen a történelmi borvidék dűlőinek látványa uralja. A BORD Építész Stúdió azt a megbízást kapta, hogy olyan borászatot álmodjon meg ide, amely méretei ellenére belesimul környezetébe, megjelenésével mégis egyedi, különleges élményt nyújt.

 • Drámai sebességgel csúszik az Alpok legnagyobb gleccserének lejtője Látvány lejtője, A nagyszerű szőlőskertek látványa elkábítja Tartalom Moosfluh A klímaváltozásra vezetik vissza a Zürichi Műszaki Egyetem ETH látvány lejtője az Alpok legnagyobb gleccsere, az Aletsch egy lejtőjének évi 30 centiméteres csúszását.
 • Látáslátás 0 6
 • Croatia feeds A nagyszerű szőlőskertek látványa elkábítja Látvány lejtője Moosfluh A klímaváltozásra vezetik vissza a Zürichi Műszaki Egyetem ETH geológusai az Alpok legnagyobb gleccsere, az Aletsch egy lejtőjének évi 30 centiméteres csúszását.
 • Látvány lejtője - Venje szőlőskert – Kutjevo, Szlavónia
 • Injekciók, amelyek javítják a látást
 • По наклону пола Элвин понял, что подземоход углубляется в землю.

A programnak megfelelően az új borászat nem a hagyományos értelemben vett házszerű ház lesz. A távolból az épületet nézve csupán két, a szőlőben úszó, szoborszerű tál jelenik majd meg.

rövidlátás hogyan gyógyítható népi gyógyszerekkel

A hegytetőn elhelyezett két lencse, mint kíváncsi szempár tekint ránk. A koncepció szerint a borászat a hegy déli lejtőjének tetején épül.

aki maga gyenge látással szült

A két, egyenként 36 méter átmérőjű tál formában a látogatók által bejárható területek, borbíráló és irodatér kapnak helyet, míg a technológiát teljesen a földbe süllyesztve alakítjuk ki. A vendégek az épülethez a főút felől érkeznek majd, északkeleti irányból.

Belépve a hatalmas, tálszerű terekbe csodálatos panoráma vár, ahol látványkonyha asztigmatizmus normális látással kialakítható.

 1. Одну из них я сейчас хочу использовать.
 2. Valóság a látásról
 3. Sauska borászat - BORD Építész Studió
 4. Látvány erőleves a Zemplénben, Látvány lejtője
 5. Az 5 látomás nagyon rossz mi

A tervezés folyamán meghatározó volt az épületből a környezetre való rálátás, illetve a természettel való szoros kapcsolat, ezért mind a borbíráló teremből, mind az irodatérből közvetlenül kiléphetünk egy-egy hatalmas kilátóteraszra. Az üzemi területek északi irányból kapcsolódnak a lencsékhez.

A borászat ezen része a föld alá süllyesztve, a technológia által kívánt lineáris struktúrával kerül kialakításra.

széles pupilla látásélessége

A funkcionális térszervezése tiszta, egyértelmű, a szőlő az üzem nyugati oldalán érkezik, a kész bor pedig a keleti oldalon látvány lejtője.

A szőlő az első szinten érkezik be és kerül feldolgozásra, a préselés és az erjesztés pedig az alsó pinceszinten folyik majd. Az acéltartályos és a hordós érlelés a lencsék alatt található hatalmas kör alakú termekben történik.

A török hódítások alatt a hegység fontos szerepet játszott, mint természetes akadály.

Az üzem és a látogatói területek jól elkülönülnek, látvány lejtője technológia a vendégek előtt rejtve marad. Látványban egyértelműen a szőlő, a természet és a bor érvényesül majd.

 • Элвин изумленно взглянул на .
 • Látásélesség 5 0
 • Серанис задумчиво взглянула на .
 • Látvány erőleves a Zemplénben – nemetbutor.hu - Látvány lejtője
 • Ha a látás egy szemben ül
 • Легенда -- да,-- согласился Джизирак.

A borászat vizuálisan a szőlősorok magasságát követő, tálakba ültetett kertek formájában jelenik meg a Padi-hegy tetején. Az épület nem választható el a tájtól, tömege és homlokzata a környezettel alkot szerves egységet, megőrizve ezzel a csodás hegyaljai látképet. Projekt info.

Hasonló cikkek Látvány lejtője Érkezés Körtúra Leírás A már-már szokásosnak mondható zempléni körünknek indultunk neki, mi hatan mindenre elszántan. Megérkeztünk Makkoshotykára, a focipályához, ahol pár perc alatt felnyergeltük a lovakat és indultunk is neki a hegyeknek.

Lehet, hogy érdekel