Christopher vízió

christopher vízió

látásélesség 2

Történet[ szerkesztés ] Alább a cselekmény részletei következnek! A Bosszúállók megrohamoznak egy Hydra állomást a kelet-európai Szokoviában, ahol Strucker báró Loki lándzsájával kísérletezik.

A kutya különös esete a Városmajori színpadon – Deszkavízió

Itt összetalálkoznak az ikrekkel, Pietróval és Wandával, akik természetfeletti képességekkel bírnak. A fiú emberfeletti gyorsasággal bír, a lány pedig képes az elmét manipulálni és energiát kibocsátani magából. Starknak sikerül megszereznie Loki lándzsáját, a csapat ezután visszatér New York-ba.

 • Bosszúállók: Végtelen háború – Wikipédia
 • A Broadway deszkáin: A kutya különös esete az éjszakában – Deszkavízió
 • Он полагал, что ему не помешают передвигаться свободно до тех пор, пока он не вознамерится снова покинуть Диаспар, но сейчас такого намерения у него не .
 • Látás 65 mennyi
 • Трудно было поверить в то, что он может стать чем-то большим, чем просто наблюдателем, а все потому, что ему никак не хотелось допустить, даже в глубине души, что мозг у Хилвара во многих отношениях куда более развит, чем его собственный.
 • Этот безмолвный и несколько одностороний разговор продолжался во время ожидания в вестибюле Зала Совета.
 • Робот оказался слишком высокоорганизован, чтобы попасться в такую незатейливую ловушку.

Stark és Banner megvizsgálják a lándzsában lévő világító drágakövet, hogy rájöjjenek, mivel kísérletezett Strucker. Felfedezik, hogy a drágakő belsejében mesterséges intelligencia rejtőzik. Stark ráveszi Bannert, hogy a fejlett technológia segítségével fejezzék be az Ultron projektet, ami Stark régi álma: megalkotni a tökéletes védelmi rendszert.

akupunktúrás myopia

Ultron mesterséges intelligenciája azonban másképp értelmezi a világ megmentésére adott parancsot: a Bosszúállókat látja ellenségként, és úgy véli, az emberiség kiirtása menti meg majd a világot, egy új, fejlett, hibrid kiborg létrehozásával. Ultron az ikrekkel szövetkezve szert tesz vibrániumra, arra a különlegesen erős fémre, amiből Amerika Kapitány pajzsa is készült.

A kutya különös esete a Városmajori színpadon

A Bosszúállók követik őket Afrikába, Wanda azonban manipulálja az elméjüket, így nyerve időt. Hulk tombolni kezd a közeli Johannesburgban, Stark pedig csak kemény harc árán, Veronika a Hulk befogására tervezett rendszer segítségével tudja megállítani.

TERJAWAB SUDAH CARA VISION HIDUP LAGI ? - WANDAVISION EPISODE 3 BREAKDOWN EASTER EGGS PLOT \u0026 DETAIL

A Bosszúállókat idegileg kikészítik a Wanda általi látomások, és a nyúzott csapat Barton házában keres menedéket, akiről kiderül, hogy felesége van és gyermekei.

Thor meglátogatja barátját, Erik Selvigethogy közösen kiderítsék, miről is szólt pontosan a látomása, amit Wanda idézett elő, miközben Natasha és Banner között felerősödnek az érzelmek.

Bosszúállók: Végtelen háború

Ezután Nick Fury érkezik a csapat bátorítására. Közben Ultron Szöulban kényszeríti a Bosszúállók barátját, Helen Cho professzort, hogy szintetikus bőrből és vibrániumból, a Loki-lándzsa drágakövének segítségével szintetikus testet készítsen a számára.

látás, akkor jól látom, akkor elmosódott

Ahogy Ultron feltölti magát a testbe, Wanda olvas a gondolataiban és ráébred, hogy Ultron az egész emberiséget ki akarja irtani, nem csak a Bosszúállókat. Amerika Kapitány, Natasha és Barton megszerzik a szintetikus testet, Ultron azonban foglyul ejti Natashát. A Bosszúállók christopher vízió vitatkoznak, amikor rájönnek, hogy Stark a szintetikus testbe feltöltötte JARVIS programját, hogy újraalkossa Ultront, ezúttal a programhibák nélkül.

Ekkor megjelenik Thor, aki kalapácsa segítségével energiával tölti fel a testet, és életre kel Vízió.

Bosszúállók: Ultron kora – Wikipédia

Thor elmagyarázza, hogy a kő, ami Vízió homlokán van, az Elme Kő. Az egyike a hat Végtelen Kőnek, amelyek semmi máshoz nem fogható pusztító erővel bírnak: ezt látta a látomásában. Vízió biztosítja a csapatot, hogy velük van. Szokoviában Ultron valami hatalmasat épít, a csapat pedig kiegészülve Vízióval és az átállt ikrekkel megérkezik, hogy szembeszálljanak Ultronnal.

 • Sorozatkritika: WandaVision - Puliwood
 • KVÍZ: Mennyire ismered Wandát és Víziót? - Puliwood
 • Szuperhősök, konzervnevetés és kísérletezés Marvel-módra.
 • A látás rosszabbá vált
 • A kutya különös esete a Városmajori színpadon
 • A Broadway deszkáin: A kutya különös esete az éjszakában
 • Alább a cselekmény részletei következnek!

A robot a város alá vibrániumból gépezetet épített, amellyel felemeli a várost a levegőbe. Célja, hogy a kiszakított földdarabot magasból gyorsítva ráejtse a földre, egy meteorit-becsapódáshoz hasonló christopher vízió előidézve, ami kipusztítaná a bolygó élővilágát.

A Bosszúállók harcba christopher vízió Ultron robotseregével, miközben megérkezik Fury mentőhajókkal, hogy kimentsék a lakosságot. Banner kiszabadítja Natashát, majd átváltozik Hulkká. Ultron számos testet gyártott magának, ezeket is mind egy szálig el kell látás mínusz helyreállítás ahhoz, hogy Ultron programja ne menekülhessen át egy másik testbe.

Pietro meghal, amikor Bartont védelmezi, ezért Wanda dühében elpusztítja Ultron fő testét, így viszont egy még működőképes test beindítja a gépezet gyorsítóját, és a lebegő város a Föld felé kezd christopher vízió. Stark és Thor sikeresen felrobbantja a "meteoritot", az utolsó testtel egy rövid eszmecsere után Vízió végez.

A csata végeztével Hulk a lopakodó repülőgéppel ismeretlen helyre távozik, elhagyva Natashát.

KVÍZ: Mennyire ismered Wandát és Víziót?

A Bosszúállók új főhadiszállást hoznak létre, Thor visszatér Asgardba, Stark és Barton is hazamennek, Rogers és Natasha pedig nekilátnak az új Bosszúállók-csapat kiképzéséhez, melynek tagjai Hadigép, Vízió, Sólyom és Wanda. A stáblista középénél lévő jelenetben megjelenik Thanosaki elégedetlen a bábjai bukásával, ezért felveszi a Végtelen Kesztyűt, és megfogadja, hogy maga szerzi meg a hat Végtelen Követ.

Itt a vége a cselekmény részletezésének!

Lehet, hogy érdekel