Tudnivalók

Nyitva tartás: A bútorok Budaörsön nézhetők meg és vehetők át ELŐRE EGYEZTETETT időpontban. Nem üzletként működünk, ezért NINCS NYITVATARTÁSI IDŐ. Vasárnap nem tudunk lehetőséget adni bútor megnézésére, de bútor átvételt előzetes egyeztetéssel meg tudunk oldani.

A raktár helyszíne: A Kapcsolat menüpontban található szöveges útleírás segítségével könnyen odatalálhat.

A bútorok származása: Keveset használt, jó minőségű NÉMETORSZÁGBÓL hozott HASZNÁLT bútorokat kínálunk, amik egyszer már össze voltak szerelve, így kisebb hibák lehetségesek: a fenyőfán puha és felületi nyomódások, karcok, esetleg tipli melletti repedés előfordulhat, de ezek a bútorok FUNKCIÓJÁT NEM BEFOLYÁSOLJÁK. Minden bútornál fotón mutatjuk az esetleges hibákat, sérüléseket. Az összeszerelésükhöz szükséges szerszámokat nem tudjuk a bútorok tartozékaiként átadni.

Érdeklődés, kapcsolattartás: A kapott emaileket MINDEN ESETBEN VISSZAIGAZOLJUK. Ha nem kap válaszmailt, akkor kérem, telefonáljon! SMS-ben érkezett érdeklődésekre és hangüzenetre nem tudunk válaszolni. Érdeklődőket akkor hívunk vissza, ha a telefont nem tudtuk a híváskor felvenni ill. ha részünkről történik változás az egyeztetetthez képest.

Árak, előleg, online foglalás, számlaadás: A kiírt árak a különbözeti ÁFÁ-t tartalmazzák.

A vásárlási szándék kifejezésére ELŐLEGET elfogadunk személyesen vagy banki utalással. Ettől eltérő megoldások is lehetségesek ELŐZETES EGYEZTETÉS után. A bútorokat több napig csak így tudjuk félretenni.

Utánvétellel nem tudunk bútort küldeni.

A bútorok átvételekor kell a teljes vételárat kifizetni. Banki utalással érkezett előleg visszautalásának díját a vásárlási szándéktól elálló vásárló költségére tudjuk teljesíteni.

Szállítás: A szállításról a vásárló gondoskodik. A bútorok többségét lapraszerelt állapotban tároljuk, így személyautóval is szállíthatók. Inkább csak speciális méretű bútorok esetén tudunk segíteni a bútorok házhoz szállításában, ehhez   előzetes egyeztetés szükséges. A szállítást többnyire üzemanyag árban vállaljuk, azonban a bútorok emeletre felcipelését, parkolójegy vásárlását nem tudjuk vállalni.

Az egész országban meg tudjuk oldani a bútorok futárral való szállítását, az árak a szállító cégektől függenek, kérjük, előre érdeklődjön!

Garancia, jótállás: A bútorokra garanciát nem tudunk adni, vételárat nem tudunk visszaadni.

El nem szállított bútorok, továbbraktározás: a kifizetett bútorokat előre egyeztetett időpontig tudjuk továbbtárolni ingyenesen. Ez maximum 2 hét. Előlegezett vagy kifizetett bútorokat 2 héttől-1 hónapig napi 500 Ft-ért tudunk tárolni, 1 hónap után újra értékesítésre kerülnek. Az első vásárló a kifizetett vételár tárolási díjjal csökkentett összegét kapja meg visszatérítésként.

Köszönjük az érdeklődést és megértést!

Híreink összes megtekintése »

aug.
23.

PROFILVÁLTÁS MIATT ELADÓ: SAJÁT TULAJDONÚ WEBOLDAL, BÚTORVÉDŐ TAKARÓK stb.

júl.
05.

a bútorokat bármikor megvásárolhatja a vaterán: nemetbutoros_t név alatt