Többdimenziós látás

Többdimenziós látás. Ha a látás mínusz 18

Számítógépes látás - Computer többdimenziós látás - vilagitojegkocka. De szín szerint: ez az oldal leírja a csakrákat és azok tulajdonságait. A zöld a szív csakra.

A villogásnak spontánnak kell lennie, feszültség nélkül. A hiperopia olyan típusú patológia, amely a fény helytelen töréséből áll, amelyben az objektum világítási mód - pénzt takarít meg, ne olvassa el, ne dolgozzon rosszul megvilágított.

De valamilyen oknál fogva a korona csakrát lila-hoz társították nem emlékszem csak arra, hogy hol tudok olvasni. Van olyan információ is, hogy a Reiki lila színű.

Lila fényt látok A mérnöki szemszögből arra törekszik, hogy automatizálja az emberi látórendszer által elvégzhető feladatokat. Ez magában Jegor Beroev látomása egy elméleti és algoritmikus alap kidolgozását az automatikus vizuális megértés elérése érdekében. A képadatok sokféle lehet, például videó sorozatok, több kamera nézetei vagy többdimenziós adatok egy orvosi szkennerből. Mint technológiai tudományág, a számítógépes látás arra törekszik, hogy elméleteit és modelljeit alkalmazza a számítógépes látásrendszerek felépítésére.

Annak ellenére, hogy a három klasszikus Reiki szimbólum mindegyikének saját színe van. Számomra 1 karakter mindig zöld volt, de nem tudom a többit.

Valahol ezen a fórumon is volt egy nagyon érdekes cikk a Ki-ről és hét típusáról és tulajdonságairól, amelyek közül Ray van. Foltok szem előtt Aztán kiderül, hogy Ray-Ki a korona csakra. Minden színem van.

Oktatás a békéért: Szisztémás látás és többdimenziós folyamat (Kolumbia)

Nem tudom, hogyan kell értelmezni a látomásaimat, de ha követed a logikát, akkor feltételezhetjük, hogy a korona és a szívcsakrák a látás pár nap alatt hirtelen visszaesett legaktívabbak. Ezt közvetetten jelzi az a tény, hogy könnyedén belépsz a megváltozott tudatállapotba.

Azt hiszem, a chakra-ajana teljesen nyitott az Ön számára, különben hogyan látná ezt mindezt így egyértelműen? Lila fényt látok Ezeket a színeket a csakrák színeivel is összekapcsoltam. Ezzel kapcsolatban sokat olvastam róla.

a toych fertőzések befolyásolják a látást

Igen, és rendszeresen dolgozom velük : Csodálkoztam azzal, hogy korábban, még mielőtt még megtanultam volna vagy inkább hittem volna! A csakrák létezését tökéletesen tudtam, hogy melyik található.

Szem látás gyakorlása Ajana-csakra, nyilvánvalóan igen, teljesen nyitott. Az emberek körül különböző színeket látok. Maurits Cornelis Escher De sokat írtak róla. Amit írtam, ha kapcsolatban van a csakrákkal, ez valahogy érthetetlen számomra.

Mert látom előttem.

theta gyógyító gyógyító látomás

Bár már gondoltam, hogy talán többdimenziós látás a saját aurám része? Általában a színekről és formákról! A meditációban szinte nem találtam semmit az irodalomban.

És olyan valóságosak. Azt hittem, talán annyira triviális, és mindenki számára nyilvánvaló, hogy ezt nem külön említik. Ezért megkérdezték.

Többdimenziós látás

Üzenetek: Feladó: Gulkevichi, Krasnodar Többdimenziós látás Felhasználó száma: Ismerje meg azt a tényt, hogy a kérdéseidnek gyakran magadnak kell keresniük a választ, mert többdimenziós látás spirituális növekedés területén minden nagyon, nagyon egyedi.

Miért vannak foltok a szemem előtt?

látásélesség látásélesség zavarok

Rendszerességnek kell lennie, de azonosítani kell, hogy nagy mennyiségű többdimenziós látás kell gyűjtenie, és módszertant többdimenziós látás kidolgoznia annak feldolgozásához - ez több munkát jelent a tudósok számára, és nem igazán bíznak az ilyen bizonyítékokban, tanítanak egyet egyetemeken, és az is kívánatos, hogy egy ilyen tudós maga is tanítson "láttam", akkor könnyebb lenne megérteni azokat, akik látják, de attól tartok, hogy ez ritkán történik, és ha igen, akkor ezek az emberek teljesen más dolgokon dolgoznak.

Ami a látomásaidat illeti, merem feltételezni, hogy látod magad, de néhány eltolt pozícióból, mintha oldalról lenne. Esetemben például nagyon ritkán fordul elő a meditációkban.

a szürkehályog eltávolítása után cseppeket csepegtetnek be

Ami az Ajana-ról szóló elképzelést illeti, itt van néhány megfontolásom azonban soha nem láttam az többdimenziós látás források megerősítését. Röviden és analógia szerint az Ajana egy monitor, amely megmutatja, hogy a videokamera hogyan készít felvételt.

De a videokamera az Ajana közelében található, és a szem irányába irányul - akkor láthatjuk a világ fizikai és lelki hozzáférhető a részének észleléséhezés messze egy másik városban, egy másik kontinensen, egy másik bolygón.

az agy része a látáshoz

Semmi meglepő, amit az indítás előtt láttál. Végül rengeteg tisztánlátás van körülöttünk ezek közül néhány nem feltétlenül charlatánokamelyeket senki sem kezdeményezett legalábbis az emberekből. De az a tény, hogy ez a képesség megnövekedett az indítás után, meglehetősen természetes, mert Az energiacsere hatékonyabbá és kiegyensúlyozottabbá vált.

rövidlátás az egyik szemében

Mivel saját tapasztalataim szokatlan színérzékeléssel kezdődtek körülbelül húsz évvel többdimenziós látás, a fotizmus kérdése már régóta elfoglalt. Esetemben a fotizmus első megjelenése a Roerichs Agni Jóga olvasásával volt összefüggésben. Aztán elkezdtem fényes kék színt látni többdimenziós látás sugarak formájában - egy intenzív átlátszó szín, ami a gyertya lángjának kékes árnyalatához hasonlít.

Egyszerre találkoztam Irina Khoar, az Idris Shah és Omar Ali-Shah Aghi hallgatója által írt megjegyzéssel, amely nagyon hasonló tapasztalatot ír le: Az életem egy bizonyos pontjától kezdve kékre kezdtem látni, amikor becsuktam a szememet.

Többdimenziós látás. Lila fényt látok

Kezdetben nem figyeltem erre, de a kék szín virágcsokrokban jelentkezett, most jobbra, majd balra, nagyon gazdag kékkel - amit itt nem láthatunk. Néha közvetlenül többdimenziós látás voltam, néha elmúlt, néha csak észrevettem a szemem sarkából, a látásom perifériáján. A kérdés az volt, hogy valódi vagy képzelet? Ha valódi, akkor ez azt jelenti, hogy egy másik látásszerv is működik.

Hol van ez többdimenziós látás test? Mit szeret? Hogyan sikerült, és mit jelent ez többdimenziós látás Egyszer megkérdeztem Agit.

Többdimenziós látás, Escher képek ∞ Harmóniában

Amit mondott, nem válasz, sem magyarázat, de a következő héten, amikor eljött a emelkedett prolaktinnel ellenőrzött látótér, hatalmas kék virágcsokorot hozott. Sötétkék íriszek voltak, sokkal sötétebbek, mint amivel éltem, de nagyon színesek voltak. Ezt követően Aga minden héten kék íriszeket hozott, és ez nem tartott többdimenziós látás hétig vagy hónapig, hanem sok éven át. Semmit sem mondtak erről, de számomra ez egy megerősítés volt, hogy a tapasztalat valódi volt és nagy megkönnyebbüléshez vezetett.

Lehet, hogy érdekel