Szemészeti műszerek

szemészeti műszerek

szemészeti műszerek plusz és mínusz látható

A Székesfehérváron és Oroszlányban több üzletet is működető kisvállalkozás a fejlesztések révén új, illetve magasabb minőségű diagnosztikai szolgáltatásokat képes nyújtani a látáskorrekcióra szorulók számára. Az ben alapított Cserta Optika Kft.

A Cserta Optika Kft. A kisvállalkozás sikereit a szakmai hozzáértésnek, a teljes körű, kiváló minőségű, a vizsgálattól a látáskorrekciós eszköz elállításig kevesebb mint egy órát igénybe vevő kiszolgálásnak, valamint az új optikai technológia és műszerezettség folyamatos adoptálásának köszönheti.

szemészeti műszerek látás sötét foltok alkonyatkor

A gazdasági válság a kisvállalkozást is erősen megviselte. A látáskorrekciós eszközök iránti kereslet visszaesett, amely nem csupán a vállalkozás eredményességét, hanem a munkahelyeket is veszélyeztetette.

Céges látásvizsgálat - bármilyen helyszínen elvégezzük a Rapidus szemészeti buszával

Cserta János elmondta, hogy a további fejlesztésben látták a kiutat, ám az szemészeti műszerek néhány évben már nem képződött elegendő forrás a technológiai fejlesztéshez, így nagy segítséget jelentett számukra az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési programja. A támogatás feltételeként a kisvállalkozás vállalta, hogy alkalmazotti létszámát az elkövetkező években is megtartja.

szemészeti műszerek látás depresszióval

Lehet, hogy érdekel