Látásélesség ujjakkal. Olvasási beállítások

A látásélesség-vizsgálat

A holland látásélesség ujjakkal, Herman Snellen ben kifejlesztette a Snellen látásélességét.

látásélesség ujjakkal hogyan lehet részben helyreállítani a látást

A Snellen látásélességét frakcióként mérik, és azt a távolságot jelölik, amelyen a vizsgálatot olyan távolságon belül végzik, amelyen a legkisebb optotípus azonosított 5 perc íves szöget az optotype részlete 1 perces ívből áll. Az optotype szabványosított betű, forma, kép vagy szám, amelyet a látásélesség mérésének tárgyát képez.

látásélesség ujjakkal a látás neurológiája

Nem mond semmit a látás minőségéről és a készségekről, amelyeknek jó látásuk van, például a szem-kéz-koordináció, az alkalmazkodóképesség, a mélységérzékelés, a perifériás látás vagy a színkép. A távoli emberek néha képesek erősebben összpontosítani és kompenzálni a távollátásot.

látásélesség ujjakkal látvány régi receptek

Azonban tartósan hosszú ideig tartja, és végül a látás homályossá válik. Egyéb módszerek a látásélesség mérésére "Tumbling E" Visual Acuity Chart - Hogyan mérik a látásélességet valakinek, aki nem tud beszélni, vagy talán túlságosan félénk ahhoz, hogy beszéljen?

Azonban a grafikonon használt optotípusok mindegyike egy tőke E, de különböző orientációban jelenik meg. Ebben az esetben az a látás-helyreállító műtét kockázatai, aki a szemgömbön olvasható levelet olvas, egyszerűen használhatja az ujjait, és megmutatja a tesztelőnek, hogy milyen irányba mutat az E.

A teszt optotípusokra használatos: egy almát, egy ötszöget, egy négyzetet és egy kört.

látásélesség ujjakkal a nyomozó látási követelményei

A teszt ezeket a közös szimbólumokat használja, így a látásélesség sokkal fiatalabb korban mérhető. Jaeger Eye Chart for Near Vision - Ha szemrevételezéssel rendelkezik, megjelenhet egy Jaeger szemgömb, amely teszteli a közeli látásélesség ujjakkal.

látásélesség ujjakkal ételek és rövidlátás

A Jaeger-diagram egy kis kézi térkép, amely különböző méretű szövegblokkokból áll. A grafikon általában a szemétől számítva hüvelyk távolságra áll.

látásélesség ujjakkal legjobb látás 1

Related Content.

Lehet, hogy érdekel